Hos nytdrev.dk er ordsproget; Så handler du samme sted som det aut. marineværksted.

Ja, størstedelen af de danske aut. marineværksteder handler en stor del af deres reservedele, drev, motorer, propellere og elektronik hos nytdrev.dk til MerCruiser, OMC & Volvo Penta. Hvorfor ? Fordi vi importerer direkte fra førende amerikanske, canadiske, svenske og tyske producenter, og dermed er der ikke noget fordyrende mellemled, som i mange tilfælde skal have en avance på 40 - 60%. Denne avance gør kun varen dyrere, men ikke bedre.

Alle vore varer - uden undtagelse - lever op til eller overstiger OEM kravene, så du som bådejer kan få de rigtige varer til markedets laveste priser i Danmark. Et godt eksempel er vores udstødningssystemer, som leveres med 6 års totalgaranti imod gennemtæring - ingen gør dette bedre i Danmark.

Vi er ikke kommet sovende til vores viden. Vi er fagudlærte inden for forskellige emner under faget "drivlinjen", og har en meget bred og fokuseret viden om alle de varer vi sælger, og hjælper gerne til med rådgivning, teknisk support og projektdefinering for alle vore kunder både private bådejere og værksteder. Enkelte ansatte er uddannet med speciale i dieselteknologi, som flere og flere bådejere og værksteder henvender sig omkring. Kort fortalt, så spænder vi meget bredt inden for vor branchen.

Vi er ubetinget det firma i den danske bådbranche, som har den største know-how inden for MerCruiser, OMC & Volvo Penta.

Velkommen hos nytdrev.dk

Med venlig hilsen
nytdrev.dk
Rolf Vallebo Thorngaard ( D.Mek.Lv )

Forårsklargøring - klik en pris
Brugte reservedele
Trustpilot
Månedens tilbud
Kloge ord fra nytdrev.dk....
Her kan du læse vores artikler som omhandler mange forskellige emner indenfor drev, og vedligeholdelse af disse.