Hos nytdrev.dk handler du direkte hos fagmanden med motorer, drev, reservedele, propellere, elektronik og tilbehør til MerCruiser, OMC & Volvo Penta fra årgang 1964 og frem til i dag.
Der er akkumuleret mere end 25 års erfaring inden for vore specialer, hvilket gør os i stand til at udføre enhver opgave hurtigt og professionelt.

Idegrundlaget var salg og distribuering af erstatningsdrev til MerCruiser og OMC, men senere fulgte et komplet leveringsprogram af ovenstående produkter. I dag fremstår vi som en ung, dynamisk og handlekraftig virksomhed der sætter kunden i fokus ved enhver henvendelse. Vi er ofte med på sidelinjen fx ved projektdefinering af en opgave, og med et stærkt ingeniør-team bag os, kan vi hjælpe kunden med den optimale løsning. Udregning, budgetplanlægning, definering og den bedste løsning på et drivlinje-spørgsmål, er vi altid stærke i.

Vi har egen import af vort leveringsprogram fra førende amerikanske, canadiske, svenske og schweiziske produkter inden for marinefaget. Dette giver dig som kunde en unik fordel i form af produkter i High End Quality med markedets ubetingede bedste garantidækning - vi overgår ALTID vore konkurrenter og ikke mindst OEM udbyderne, hvad angår pris, kvalitet og garantidækning. Et eksempel er vores High Performance drev til MerCruiser Alpha One Gen I / Gen II som tilbydes med 10 års garanti på aksler, lejer og gearsæt. MerCruiser i Danmark tilbyder på denne type drev kun 6 mdr. garanti og 18 mdr. reklamationsret.

nytdrev.dk blev overdraget til firmaet Pro Commerce A/S pr. 01.04.2014 grundet ønsket om et optimalt forretningsgrundlag og sparring med medarbejdere inden for flere forretningsområder. Medarbejderstablen hos nytdrev.dk blev ført med over ved overdragelsen, og der er derfor ingen ændringer for dig som kunde - det er de samme personer du møder ved enhver henvendelse blot vil du mærke en forbedret kundebetjening.


 

Forårsklargøring - klik en pris
Brugte reservedele
Trustpilot
Månedens tilbud
Kloge ord fra nytdrev.dk....
Her kan du læse vores artikler som omhandler mange forskellige emner indenfor drev, og vedligeholdelse af disse.